Inloopochtend op woensdag
Voorlopig geen inloopochtend vanwege Covid-19.
Iedere woensdagochtend van 09.30 uur tot 11.30 uur is er in het atelier een inloopochtend schilderen en tekenen. De kosten zijn € 5,- per ochtend inclusief koffie en thee. Je neemt werk mee waar je aan wilt werken.
 

Belangrijke data

VAKANTIE

1 augustus t/m 20 september

6-09-2021

Start schildercursussen

Blok 1 

9-09-2021

Start tekencursussen

Blok 1

 

 

 

 

 

Covid-19
Het is een bijzonder raar schilder- en teken jaar geweest maar we kijken vooruit en hebben besloten om in de week van 6 september 2021 weer te beginnen met alle cursussen en workshops.
We hopen dat we dan weer "normaal" les kunnen geven.
Voor nieuwe workshops hou de website in de gaten, rond juli staan daar alle nieuwe workshops op.
Je kunt je dan via de website opgeven voor cursussen en workshops.
Wij wensen jullie allemaal een fijne zomer met heel veel mooi weer.
DAGWORKSHOP
Tekenen met pastelkrijt en kleurpotloden
Voorlopig geen dagworkshop tekenen met pastelkrijt en kleurpotloden vanwege Covid-19. In het nieuwe seizoen 2021/2022 gaan we weer workshops geven, tekenen met pastelkrijt en kleurpotloden.
Je gaat tekenen met kleurpotloden of met pastelkrijt op speciaal papier A4 of A5 formaat. We werken allemaal met hetzelfde voorbeeld. Dit doen we omdat we dan allemaal de tekeningen af hebben. Het erop tekenen doen we d.m.v. een lijntekening. Deze workshop is voor zowel beginners als gevorderden. Kosten voor deze workshop inclusief alle materialen, koffie/thee met gebak, uitgebreide lunch, hapje en drankje zijn € 67,50.
PORTRET TEKENEN/SCHILDEREN
Voorlopig geen portret tekenen/schilderen vanwege Covid-19. In 2022 op woensdagavonden vanaf 25 mei van 19.00 uur tot 22.00 uur leer je in 6 lessen portret tekenen/schilderen. Je gaat het portret zelf tekenen. Daarna is de keus of je met grafietpotlood, houtskool, kleurpotloden, pastelkrijt of acrylverf gaat werken. Kosten voor deze 6 lessen inclusief alle materialen en koffie/thee zijn € 85,00.